Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с уреда за нивото на горивото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Добре де, аз не разбрах, че ти си първия собственик на колата и си знаеш как си я карал
    Просто на доста коли съм го виждал този проблем - не показва вярно когато е на една-две чертички, ако е над половината всичко си е ОК... Причината я казах каква е според мен и просто предложих най-лесен вариант да не разглабяш цялата кола (таблото и помпата)... Съжалявам ако нещо съм те обидил

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      Добре де, аз не разбрах, че ти си първия собственик на колата и си знаеш как си я карал
      Просто на доста коли съм го виждал този проблем - не показва вярно когато е на една-две чертички, ако е над половината всичко си е ОК... Причината я казах каква е според мен и просто предложих най-лесен вариант да не разглабяш цялата кола (таблото и помпата)... Съжалявам ако нещо съм те обидил
      ООО колега!По абсолютно никакъв начин не си ме обидил. Напротив много се радвам даже на каквато и да е информация и предположения за което ти благодаря!

---------- Post added at 16:05 ---------- Previous post was at 16:00 ----------

[QUOTE=Mury;832528]
      Първоначално публикувано от TMAX Покажи съобщение
      Благодаря ти много за информацията колега!

---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 22:06 ----------

Добре де,разглоби ли колата,извади ли поплавъка,какво става.Има малка вероятност проблема да е в таблото
      Колега днес разглобихме колата и по поплавака имаше така да ги нарека " мизерии ". Почистихме го, раздвижихме го, измерен е и сега колата е заредена и ще чакам да видя дали има промяна, след което ще напиша какво е станало!

Благодаря ня всички за мненията и информацията която ми дадоха!
      Audi A6 3.0 TDI
      Infiniti FX35

Comment

Първоначално публикувано от brnthlmt Покажи съобщение
        то май всеки има някакъв проблем
        и при мен нивото играе не всеки път показва реалната стойност на горивото
        Е то тва ясно, и 156 страдаме от тва.
        156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Подобрение НИКАКВО!!!700 километра и стрелката е на средата!След това още 300 километра и 2 сектора над последната черта и................. нафта няма
          Audi A6 3.0 TDI
          Infiniti FX35

Comment

Колега , измери ли съпротивлението на потенциометъра?
            Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
            Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от TMAX Покажи съобщение
              Подобрение НИКАКВО!!!700 километра и стрелката е на средата!След това още 300 километра и 2 сектора над последната черта и................. нафта няма
              Ти забеляза ли като разглабяше дали правилно е монтирана кошницата,трябва да има една стрелка отгоре на нея,която трябва да сочи напред,ако не е така,има вероятност поплавъка да опира някъде,защото резервоара на ЖТД-то има едни възвишения в негоПровери го,и ако всичко е наред,намери си поплавък втора ръка и пробвай с него
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от viktorivanov Покажи съобщение
                Колега , измери ли съпротивлението на потенциометъра?
                Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Ти забеляза ли като разглабяше дали правилно е монтирана кошницата,трябва да има една стрелка отгоре на нея,която трябва да сочи напред,ако не е така,има вероятност поплавъка да опира някъде,защото резервоара на ЖТД-то има едни възвишения в негоПровери го,и ако всичко е наред,намери си поплавък втора ръка и пробвай с него
                Колеги, днес смених поплавъка и всичко е наред!Показва вярно та и даже си мисля че и бордовия вече не лаже в рахода,но ще се тества и занапред за да се убедя напълно и ще кажа дали са такива резултатите!

Пак Ви благодаря за мненията!
                Audi A6 3.0 TDI
                Infiniti FX35

Comment

Working...
                X